Top Gym studentska praksa

Trening centar Top Gym, jedan je od najuspešnijih centara za funkcionalni trening u Srbiji, raspisuje konkurs za dvomesečnu plaćenu praksu za mlade talente iz oblasti Funkcionalnog treninga. Rok za prijave je 15. februar.

Praksa je pažljivo osmišljena kao kombinacija individualnog mentorstva i samostalnog rada sa pojedincima i sportskim ekipama. Cilj je da, u planiranom periodu, studenti steknu što više znanja i iskustva, probaju najnovije alate i tehnologije iz trening industrije i upoznaju se sa značajem testiranja.

“Želimo da podelimo svoje vreme i znanje sa vrednim i talentovanim ljudima u Srbiji kako bismo im pomogli da steknu praktično iskustvo i prošire vidike. Svi članovi našeg tima studirali su na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i svojom stručnošću i inovativnošću doprinose da Top Gym bude na čelu industrije”, kaže Bojan Avramović, jedan od osnivača kompanije.

Nakon perioda selekcije koji će trajati od 16. do 23. februara, najbolji kandidati će svoju dvomesečnu praksu početi od 1. marta.

“Ukoliko studenti na završnim godinama ili master studijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i srodnih fakulteta, imaju osnovno znanje iz teorije i tehnologije treninga, strast prema sportu, pozivamo ih da se pridruže našem timu i iskuse kako izgleda primeniti svoje znanje i uticati na motoričke sposobnosti klijenata različite starosne dobi”, kaže Mladen Opačić suosnivač Top Gym-a.

Zainteresovani studenti bi CV i motivaciono pismo trebali da pošalju na fit.topgym@gmail.com do zatvaranja konkursa. Više informacija možete saznati na klikom na ovaj link.

Bojan

Sva prava zadržana. Nijedan deo ovog teksta se ne može samovoljno umnožavati bilo kakvim putem bez podnesene potvrde i dopusta od strane autora.