Prvi rodjendan smart-movement.com

Početak februara 2012. godine bilo je vreme kada sam konačno relizovao svoju želju o pisanju bloga na spostvenom sajtu. U februaru 2013. navršava se prva godišnjica postojanja sajta SMART-MOVEMENT.COM. Analizirajući šta sam sve napisao u prethodnih godinu dana zadovoljan sam i motovisan da nastavim sa pisanjem. Drago mi je što ima ljudi zainteresovanih za čitanje mojih postova o vežbanju i nadam se da će ih biti još više u narednom periodu.

Vreme nastanka sajta podudara se i sa vremenom kada sam počeo da radim sa rekreativnim vežbačima. Dotadašnji rad sa sportistima unogome se razlikuje od treniranja rekreativaca. Od tada sam mnogo toga naučio, jer sve ono što piše u knjigama drugačije se sagledava kada se prepliće sa praksom. Prethodna godina bila je izuzetno bitna i uspešna jer sam otvorio sopstveni fitnes studio i sada mogu svoje ideje da realizujem još efikasnije.

U narednoj godini pisaću više postova nego u prethodnoj. Stekao sam malo rutine pa mi pisanje sada ide malo lakše. Novina na sajtu u budućnosti biće znatno veći broj video snimaka različitih vežbi. To će uglavnom biti vežbe koje su moj izum J ili pak vežbe koje sam video kod drugih vrhunskih trenera, a koje smatram izuzetnim.

Želim da se zahvalim svima koji prate dešavanja na sajtu. Podstičem vas da komentarišete što više kako bi unapredio sadržaj sajta i pisao o temama koje su vam interesantne. Nadam se da nisam izneverio vaša očekivanja do sada i svom snago ću se potruditi sa teme o kojima budem pisao budu što sadržajnije, jasnije i kvalitetnije.

Hvala vam na podršci.

Bojan

Sva prava zadržana. Nijedan deo ovog teksta se ne može samovoljno umnožavati bilo kakvim putem bez podnesene potvrde i dopusta od strane autora.